Kennismaking of cursus?

Ik lever graag maatwerk

Ik lever graag maatwerk. Daarom plan ik al enige tijd vooraf geen vaste kennismakingsavonden of cursusdata meer in. Het tijdstip voor een kennismaking of cursus moet zowel voor jou als mij passen. Graag plan ik dan ook in overleg met jou persoonlijk een afspraak in. Ik werk het liefste op individuele basis of, op verzoek, in kleine groepjes. Neem gerust contact met me op, bij voorkeur per mail, maar telefonisch mag uiteraard ook.

Kennismaking

Tijdens deze bijeenkomst vertel ik iets over Reiki, beantwoord je vragen en geef een verkorte Reiki behandeling. Uiteraard is deelname geheel vrijblijvend. Laat het daarna ook rustig op je inwerken. Ik verwacht geen conclusie. Het is altijd goed. Prijs: € 5,- (inclusief koffie/thee/water). Duur: circa 2 uur.

Cursussen

Ik verzorg de cursussen standaard in mijn eigen praktijkruimte. Mocht je een Reiki cursus liever op een andere locatie, bijvoorbeeld bij jou thuis of in een heel andere omgeving willen, dan is dat wat mij betreft prima bespreekbaar.

Reiki 1

Tijdens deze cursus word je o.a. in vier inwijdingen afgestemd op Reiki, leer je de handposities toe te passen en krijg je informatie en praktische handvatten over Reiki en manieren om meer jezelf te worden. Na afloop ben je in staat jezelf en anderen Reiki te geven door handoplegging en ontvang je het Reiki 1 certificaat.

Prijs: € 150,- (inclusief certificaat, koffie/thee/water; bij hele dag(en) cursus inclusief lunch)

Duur: 4 dagdelen van circa 2,5 uur; bij hele dag cursus 1 uur extra in verband met lunch

Reiki 2

Tijdens deze cursus ontvang je drie symbolen, één inwijding, de handposities voor een versterkte behandeling en leer je met Reiki afstand en tijd te overbruggen. We onderzoeken samen situaties uit het verleden en de toekomst, waar Reiki bij zou kunnen helpen. Met dit ‘huiswerklijstje’ kun je de komende tijd aan de slag. Na afloop ben je in staat om anderen op afstand Reiki te geven en jezelf voor situaties uit het verleden en in de toekomst. Je ontvangt ook het Reiki 2 certificaat. Na één maand plannen we samen een terugkomsessie in en kijken we naar je ervaringen met het ‘huiswerklijstje’.

Prijs: € 600,- (inclusief certificaat, koffie/thee/water en een lunch).
Duur: één sessie van circa 2 uur en de dag daarop een ‘hele’ dag van circa 6 uur en na één maand een terugkomsessie van circa 2 uur.

Opfrissing 2e graad

Ik verzorg voor mijn eigen tweedegraads oud-cursisten opfrissessies. Daarbij kijken we naar de juiste toepassing van de drie symbolen. Verder kijken we naar situaties waarin het gebruik van de tweede graad ons in ons leven kan helpen. Hierbij pas ik ook mijn kennis en ervaring als coach toe. Vaak ontstaat een zelf gemaakt huiswerklijstje om de komende tijd mee aan de slag te gaan. Prijs: € 5,- (inclusief koffie/thee/water). Duur: circa 2 uur.

WAT IS REIKI?

REIKI ERVAREN

ZELF REIKI LEREN?

Wenst u meer informatie?

Neem gerust contact met me op.
Telefonisch op nummer 06 13 46 99 37 of via e-mail, info@reikibencornelis.nl