Reiki ervaren?

Reiki werkt, ook als je er niet in gelooft

Hoe Reiki exact werkt is nog niet te verklaren en kent dan ook nauwelijks theorie. Reiki is vooral heel praktisch en in de vorm van een behandeling te ervaren.

Vrijblijvend kennis maken

Wil je vrijblijvend eens kennis maken met Reiki, dan kan dat

Wil je vrijblijvend eens kennis maken met Reiki, dan kan dat. In overleg plannen we dan een afspraak van ongeveer 2 uur. Tijdens die sessie vertel ik iets over Reiki, beantwoord vragen en geef een verkorte Reiki behandeling zodat je Reiki ook praktisch kunt ervaren en kijken of het iets voor jou is. Ik vraag voor deze kennismaking 5 euro inclusief koffie/thee/water. Neem per mail of telefonisch contact op, dan plannen we in overleg even een afspraak in.

En dan?

Een Reiki 1 cursus is een mooi geschenk aan jezelf

Na een eerstegraads cursus kun je jezelf je leven lang behandelen, wanneer jou dat zelf uitkomt op elke willekeurige locatie. Je hebt je handen immers altijd bij je: handen opleggen en Reiki stroomt. Veel geïnteresseerden doen dan ook deze cursus. De kosten zijn immers relatief beperkt (€ 150,-), het is door iedereen snel en eenvoudig te leren en je bent niet afhankelijk van anderen om Reiki te kunnen ontvangen. Zoals je merkt ben ik heel enthousiast over het ‘Usui systeem van natuurlijk genezen’ en de eenvoud waarmee iedereen dit kan leren. Dat is dan ook de kernactiviteit van mijn Reikipraktijk.

WAT IS REIKI?

ZELF REIKI LEREN?

KENNISMAKING/CURSUS

Wenst u meer informatie?

Neem gerust contact met me op.
Telefonisch op nummer 06 13 46 99 37 of via e-mail, info@reikibencornelis.nl